Karriera

Në Ewopharma Group ne punësojmë mbi 350 njerëz në 15 vende. Ata janë të aftë, të motivuar dhe besnikë, dhe janë pasuria jonë më e madhe. Si të tillë, ne jemi të përkushtuar t'i mbështesim ata në zhvillimin e tyre profesional dhe të krijojmë një mjedis pune stimulues dhe motivues. Vlerat e respektit, mendjes së hapur, transparencës dhe sipërmarrjes janë pjesë e kulturës së kompanisë sonë dhe ne i kërkojmë këto cilësi te kandidatët potencial. A tingëllon si ju? Hidhini një sy vendeve të lira të punës dhe na dërgoni aplikacionin tuaj.

Product Manager

Zur Verstärkung unseres Teams suchen wir am Standort Schaffhausen per sofort oder nach Vereinbarung eine engagierte Persönlichkeit mit Hands-on Mentalität als

PRODUCT MANAGER OTC/CHC 80-100%

Alle weiteren Informationen entnehmen Sie bitte dem untenstehenden PDF.

Haben wir Ihr Interesse geweckt? Dann senden Sie uns Ihre aussagekräftigen Unterlagen inkl. Foto mittels dem Apply Job Formular.

Shkarko PDF Apliko për punë Shpërndaj Konkursin për Punë