Karriera

Në Ewopharma Group ne punësojmë mbi 350 njerëz në 15 vende. Ata janë të aftë, të motivuar dhe besnikë, dhe janë pasuria jonë më e madhe. Si të tillë, ne jemi të përkushtuar t'i mbështesim ata në zhvillimin e tyre profesional dhe të krijojmë një mjedis pune stimulues dhe motivues. Vlerat e respektit, mendjes së hapur, transparencës dhe sipërmarrjes janë pjesë e kulturës së kompanisë sonë dhe ne i kërkojmë këto cilësi te kandidatët potencial. A tingëllon si ju? Hidhini një sy vendeve të lira të punës dhe na dërgoni aplikacionin tuaj.

Digital Marketing Specialist

At our headquarters in Schaffhausen, we are looking for a competent and performance-oriented person with hands-on mentality for the development of the online marketing for both, the pharmaceutical and consumer health business, as:

DIGITAL MARKETING SPECIALIST 100%

Please find all further information in the PDF below.

Can you see yourself in this position? Please send us your detailed application (CV, certificates, references) through the APPLY JOB Form.

Shkarko PDF Apliko për punë Shpërndaj Konkursin për Punë