ke-search

3 results:
1. Partnerët dhe Brendet …më barnat e partnerëve dhe brendet e produkteve paramjekësore, por gjithashtu tregtojmë produktet tona, p.sh. Revalid® dhe Isoprinosine®. Pra, ne dijmë se si të fitojmë akces në treg, të rrisim ndërgjegjësimin e brendit…
2. Rreth Ewopharma …ë partner marketingu për kompanitë farmaceutike, që atëherë kemi blerë dhe lansuar produkte tona. Brendi jonë Revalid® – një linjë produktesh për kujdesin holistik të flokëve dhe trajtimin e rënies së flokëve – u…
3. Strategjia Jonë …hme dhe bëjnë ndryshim në jetën e tyre të përditshme. Këtë e bëjmë me brendet partnere si dhe me tonat, p.sh. Revalid® në zonat tona të fokusuara të rënies së flokëve dhe kujdesit të flokëve, shëndetit të tretjes,…