Partnerët dhe Brendet

Ne jemi partneri juaj për marketingun mjekësor dhe menaxhimin e brendeve të produkteve paramjekësore – nga akcesi në treg deri te komercializimi i plotë. Ekspertiza jonë, strukturat fleksibile dhe qasja ndaj klientit përbëjnë bazën për bashkëpunime afatgjata nga të cilat përfitojnë të gjitha palët. Ne jo vetëm menaxhojmë barnat e partnerëve dhe brendet e produkteve paramjekësore, por gjithashtu tregtojmë produktet tona, p.sh. Revalid® dhe Isoprinosine®. Pra, ne dijmë se si të fitojmë akces në treg, të rrisim ndërgjegjësimin e brendit dhe të sigurojmë sukses afatgjatë në tregjet tona të synuara – siç tregohet nga bashkëpunimet tona të suksesshme me partnerët kryesorë farmaceutikë si Biogen, Eisai, Dr. Falk ose BioGaia.

lexo më shumë